About Me

My photo
Designer, Grafitti Artist, Photographer...

Laura K. Far from France...

entry kali ini aku nak ceritakan tentang photographer dari nun jauh disana..france.. aku terjumpa bila tgk gmbr2 dia..ok la..tapi masih baru..aku pun pelawakan diri..gatai2 saja p minta kebenaran nak edit gambar dia..pastu dia bagi la original copy kt email aku..bila aku siap..suruh dia tengok..terus teruja dia..aku buat biasa2 ja..nak kata lawa pun x..perfect pun x..pastu dia cakap klu nak edit lagi bagitau saja nanti dia send..smpai camtu sekali..aku try berhubung dgn negara luar..silap haribulan malaysia boleh naik nama kat sana.. :)


3 comments:

J Koncept said...

thanks emora and ed :)
bila lagi nak collaborate dgn kalian?? hehe